rouwkaart en advertentie

Als er voor gekozen wordt om rouwkaarten te versturen en een familiebericht te plaatsen in de krant, moet er vrij snel veel geregeld worden. De inhoud van de rouwkaart en de advertentie is iets dat niet kan wachten. Dat houdt ook in dat de plaats en tijd van de uitvaart al snel moet worden besproken, de tijdsduur, afhankelijk van het aantal mensen dat verwacht wordt, en waar de condoleance zal plaatsvinden. De eerste dag na het overlijden wordt in dit geval vooral besteed aan het maken en versturen van de rouwkaarten en advertenties.

We leveren eigen rouwdrukwerk, waarbij we allerlei afbeeldingen en foto's kunnen bewerken en drukken. Er is keuze voor rouwbrieven met een voorbedrukte afbeelding en blanco rouwbrieven, waar alleen tekst of nog een eigen afbeelding aan toegevoegd kan worden. Een aantal voorbeelden vindt u hieronder. De kosten van de rouwbrieven zijn € 2.00 inclusief envelop en btw.

 

Verder werken we met blanco rouwkaarten met verschillende afmetingen, A4, vierkant 16-16 cm,  en nog meer.

Voorbeelden van afbeeldingen uit onze voorraad: De kosten van een rouwkaart met kleurenafbeelding zijn € 2.50 inclusief envelop en btw.

We kunnen ook advies geven. Voor u is geen enkele afnameverplichting: soms willen de nabestaanden dat geheel in eigen beheer uitvoeren.