Alom Gedenken 2018

Ieder jaar wordt Alom Gedenken gehouden op de laatste zondag van oktober. 

Angelique Kamerling welkom

Per 1 december is Angelique als oproepkracht aan Achaat verbonden. In drukke tijden en tijdens vakanties zal zij uitvaarten voor Achaat verzorgen. Op dit moment loopt ze mee om ons bedrijf en onze werkwijze te leren kennen.  Op de foto staat zij rechts achteraan naast Susanne

team achaat 2018 

 

Bloemen bij de uitvaart

In de zomermaanden gebeurt het wel eens dat bij een uitvaart verzocht wordt dat elke belangstellende een bloem uit eigen tuin of veld meeneemt. Bij de uitvaart wordt daar onze vaste bloemist één mooi groot bloemstuk van gemaakt, die dan bij de kist of bij een begrafenis op het graf gelegd wordt. De betekenis hiervan is dat iedereen op deze manier verbonden is met de overledene. 

Lees meer

Achaat is nu v.o.f

 Nadat Edith Potjer het bedrijf ruim 20 jaar als 1-manszaak gedraaid heeft, is vanaf 1 april 2018 Grieta Koster als mede-eigenaresse toegetreden.

Zij zal nadat Edith met pensioen gaat in januari 2020 het bedrijf op eigen kracht verder voortzetten.

Hiermee is het gedachtengoed van Achaat gegarandeerd. We zijn blij dat we opdezelfde basis kunnen blijven werken; persoonlijk, betrokken, op maat, met aandacht voor de mensen die achterblijven na een overlijden.