Na 33 jaar in de gezondheidszorg te hebben gewerkt, ben ik in 2015 een nieuwe weg ingeslagen. In 1982 begon ik als verpleegkundige in het ziekenhuis. Vanaf die tijd heb ik  ervaring opgedaan in verschillende functies binnen diverse organisaties.Vanuit mijn mensgerichte, sociale en praktische drijfveer heb ik de zorg altijd een warm hart toegedragen.

In 2008 volgde ik met veel voldoening de opleiding uitvaartzorg bij Docendo.
Ik ben blij de mogelijkheid gekregen te hebben bij Achaat Uitvaartverzorging mensen te kunnen begeleiden en te ondersteunen in een voor hen vaak ingrijpende gebeurtenis.
Als draagster was ik al enkele jaren verbonden met Achaat. Met deze ervaring heb ik, naast mijn persoonlijke ervaring met verlies, gezien hoe belangrijk goed afscheid nemen is en dat iedereen dit op een eigen wijze doet.
Bij Achaat Uitvaarverzorging werken we in een klein team met betrokken collega’s. Ik krijg hier de ruimte en de mogelijkheid om aan te sluiten bij een heel persoonlijke en betrokken manier van werken voor de nabestaanden. Iets wat heel erg bij mij past.
Omdat Edith in januari 2020 met pensioen gaat en vanaf nu langzaam wil afbouwen, heb ik besloten Achaat Uitvaartverzorging als bedrijf te willen overnemen. Daarvoor gaan wij eerst samen in een VOF. Dit biedt mij de mogelijkheid om ook de ondernemerskant van het bedrijf mij eigen te maken. Een mooie nieuwe uitdaging wat het vak een extra dimensie geeft.