Angelique Kamerling

Na bijna twintig jaar gewerkt te hebben in de communicatiewereld, besloot ik in 2018 het roer helemaal om te gooien. In dat jaar kwam ik de dood, rouw en verdriet in de volle breedte tegen. Het opende een luikje in mij van iets wat daar altijd al zat, maar waarvoor de tijd nog niet rijp was om tot bloei te komen.

Bij Achaat heb ik de plek en de mensen gevonden om mijn persoonlijke ervaringen in combinatie met mijn communicatieachtergrond in te zetten voor datgene wat telt in de tijd van verlies en rouw. Uit eigen ervaring weet ik hoe fijn het is als het afscheid helemaal gaat zoals je dat zelf wilt - en dat (bijna) alles mogelijk is. Daarmee is de eerste stap in de verwerking al gezet/

Afscheid nemen is nooit makkelijk. De dagen voor de uitvaart zijn minstens zo intens als de dag van de uitvaart zelf. Graag begeleid ik een ieder vanaf het allereerste moment en loop ik mee in de reis van het afscheid van een dierbare. En zoals we dat bij Achaat doen, altijd betrokken en met persoonlijke aandacht.

Vanaf januari 2019 volg ik de eenjarige opleiding voor uitvaartverzorger bij Meander Uitvaartopleidingen in Zwolle. In mijn ogen een onmisbare toevoeging aan de praktijkervaring die ik tot nu toe heb opgedaan.