Skip to main content
  • Nagesprek

Een aantal weken na de uitvaart bellen wij u op om te horen hoe het met u gaat en om desgewenst een afsluitend gesprek af te spreken. We bieden een luisterend oor voor u over de periode na het overlijden en het is voor ons fijn te weten hoe voor u alles rondom het afscheid en de uitvaart is verlopen. Daarnaast zijn er altijd zaken die nog aan de orde kunnen komen, die worden dan samen besproken. Dat kan gaan over het maken van bedankkaarten, mogelijkheden en uitvoering van de asbestemming of mogelijkheden voor een grafmonument. Wij kunnen u daarin adviseren en naar wens ook voor u regelen.

Informatieboek

Achaat Uitvaartverzorging biedt u een informatieboek 'Zorg erna' aan met informatie over alle zakelijke aspecten waar u als nabestaande na een overlijden mee te maken krijgt.

Vragen of meer informatie?

Bij overlijden zijn de medewerkers van Achaat Uitvaartverzorging 24 uur per dag bereikbaar op 0592 34 03 54.

Voor een vrijblijvend gesprek kunt u ons tijdens kantooruren telefonisch bereiken. Natuurlijk kunt u ook per e-mail of via ons contactformulier contact met ons opnemen. Op donderdag is het Achaathuis aan de Portugallaan 54 in Assen van 10.00 tot 16.00 uur open. U bent dan welkom zonder afspraak.