Skip to main content
  • Rouwkaart en advertentie

Als er gekozen wordt om rouwkaarten te versturen en een familiebericht te plaatsen in de krant, moet er vrij snel veel geregeld worden. De inhoud van de rouwkaart en de advertentie is iets dat niet kan wachten. Dat houdt ook in dat de plaats en tijd van de uitvaart al snel moet worden besproken, de tijdsduur, afhankelijk van het aantal mensen dat verwacht wordt en waar de condoleance zal plaatsvinden. De eerste dag na het overlijden wordt in dit geval vooral besteed aan het maken en versturen van de rouwkaarten en het plaatsen van de advertenties.

We leveren eigen rouwdrukwerk, waarbij we allerlei afbeeldingen en foto's kunnen bewerken en drukken. Er is keuze voor rouwbrieven met een voorbedrukte afbeelding en blanco rouwbrieven, waar alleen tekst of nog een eigen afbeelding aan toegevoegd kan worden. 

Tijdens het gesprek kan de uitvaartverzorgster met u het rouwdrukwerk voorbeeldboek doornemen en kunt u een keuze maken. Uiteraard kunt u ook zelf het rouwdrukwerk verzorgen of online bestellen. Een eigen ontwerp van een rouwkaart is ook bij ons af te drukken. De kosten voor het rouwdrukwerk vindt u terug op onze actuele prijslijst. Dit is inclusief een enveloppe en BTW.

Voorbeelden rouwkaarten

Voorbeelden rouwdrukwerk

Vragen of meer informatie?

Bij overlijden zijn de medewerkers van Achaat Uitvaartverzorging 24 uur per dag bereikbaar op 0592 34 03 54.

Voor een vrijblijvend gesprek kunt u ons tijdens kantooruren telefonisch bereiken. Natuurlijk kunt u ook per e-mail of via ons contactformulier contact met ons opnemen. Op donderdag is het Achaathuis aan de Portugallaan 54 in Assen van 10.00 tot 16.00 uur open. U bent dan welkom zonder afspraak.